Termék kereső
Gyártók termékei

Bemutatkozunk

Az AV Galaxis KFT 2010 végén alakult, a Hi-Fi és Házimozi Show-n mutatkoztunk be először a nagyközönségnek.
Fő profilunk nagy értékű és kiváló minőségű, otthoni videó és audió rendszerek forgalmazása, telepítése, különösképp a ma egyre nagyobb népszerűségnek örvendő hálózati multimédia rendszerek kialakítása. Nagy gyakorlattal építünk és konfigurálunk hálózatot, multiroom rendszereket, hálózati tárolókat, routereket. Ez a terület a legtöbb zenehallgatónak sötét folt, de lassan kikerülhetetlen, látva a hálózati média terjedését.
Úgy éreztük, ebben a dél-magyarországi régióban is van igény ilyen szintű készülékekre, hasonló minőségben felszerelt és bármikor megtekinthető házimozi nem található a közelben.
Bemutatótermünkben kipróbálható egy nagy teljesítményű multimédiás számítógép, a játék hangjai 5 csatornás High-End rendszeren szólalnak meg, látványa 3m-es vetített képen, vagy 120 cm-es televízión követhető.
Állandó jelleggel bemutatunk Martin Logan elektrosztatikus hangsugárzókat, LINN médialejátszókat, professzionális vetített képpel kiegészítve.
Televíziók, kivetítők esetén a SONY és Panasonic teljes termékvonalat ajánljuk, beszerzésében segítünk, árajánlatot adunk. Személyre szabott bemutatók, teljes diszkréció, akár telefonos bejelentkezésre is.
A témában már járatosabbak számára összehasonlítás (hozott készüléket is), tesztelés, tapasztalatcsere.
Telefonon bejelentkezni nem szükséges, de célszerű, hogy a megtekinteni kívánt készülékeket összeállíthassuk az Önök érkezésére.
Több száz óra DEMO műsorunkból lehet választani, de saját hozott anyagával is kipróbálhatja készülékeinket.